Acest piroman numit Helsinki

Joi mi-a fost dat sa vad si sa aud ceva ce nu credeam in veci ca o sa vad: podul dinspre Ruoholahti si Lauttasaari a fost ridicat!! Un ditai podul, pe care trec in fiecare zi, eu si alte cateva zeci de autobuze, masini, biciclete si alergatori. Si in tot puhoiul de apa erau luminite mici si multe, de ziceai ca e vreo inmormantare incasa cu cosciugul facut pluta spre nesfarsituri. Era intuneric, si mi-a luat ceva timp sa ma prind ca luminitele alea erau de fapt de la barcile din apa. Barci care se indreptau spre...campionatul national de artificii! Na, daca ai barca, nu te inghesui ca tot muritorul, ci iti pui frumusel fundul in barca si te inghesui pe langa ceilalti ca tine.

Plajele pline, podurile pline, mainile pline cu cutii de bere, si artificii. Se pare ca in total s-au folosit cam 1000kg de exploziv si au fost 5 echipe care s-au batut pentru titlul de cel mai piromanicios dintre piromaniciosi.

Clatiti-va ochii cu niste poze superbe facute de Sandra:




1 comentarii:

Anca said...

wow, nu am crezut ca podul ala chiar se poate ridica :D adica pentru mine era ceva de genul..baba cloantza din fantana, toata lumea zice ca e acolo, dar nimeni nu o vede :)

Post a Comment