Ametita Ametitescu

Din seria "Accidentari stupide la locul de munca", va prezentam episodul de azi, cu Ametita Ametitescu in rolul principal.

Marti, toata lumea stie, sunt 3 ceasuri rele. Cat esti la scoala e clar ca ai vreo lucrare neanuntata, la facultate sigur pica vreun examen, la munca sigur ai vreo discutie nasoala cu seful. Si daca nici una nu se intrezareste, nu-ti fa griji, ca universul are grija de tine si aduce o chestiuta in viata ta, numai asa, sa iti dea dreptate. Asa cum s-a intamplat cu domnisoara Ametita.

 Domnisoara Ametita a facut dimineata paine prajita, si si-a cam bagat degetele in prajitor dupa paine. Una.

Domnisoara Ametita a ajuns la servici, a pus apa la fiert in fierbator, s-a intors cu cana, a turnat apa in cana si s-a gandit sa isi toarne si pe mana. Si a tot turnat, pana a injurat de durere. Doua.

Repede, bandajat cu tifon special conform directivelor Crucii Rosii de prim ajutor, fuga la farmacie, unde i s-a zis sa tina mana in apa rece toata ziua. Nici o crema nimic. Doar apa rece. Daca as fi sceptica, as fi zis "apa de ploaie".

Asa ca azi mi-am desfasurat activitatea cam asa: mana dreapta pe tastatura, mana stanga bandajata intr-un bol cu apa langa tastatura. Inca putin si o sa se transforme in pestisorul auriu.

2 comentarii:

Anonymous said...

nu-ti fa probleme, astea sunt zile din alea cand toate obiectele neinsufletite au ceva contra ta. nu esti tu de vina! :)

Loredana said...

:) multumesc

Post a Comment