Run, Forest, run!

In Finlanda e un lucru iesit din comun daca nu alergi. Sau daca nu faci nordic walking. Sau pur si simplu daca nu faci sport. Cel putin asta e impresia mea, luand in calcul cati oameni vad alergand in fiecare zi.

Chestia faina e ca atunci cand incepi sa alergi, incepi sa iti simti toti muschii cum lucreaza impreuna si cumva te simti mai puternic. In momentul in care ajungi la destinatia pe care ti-ai ales-o, te simti cel mai implinit om din secunda aia. Nu conteaza ca a durat 10 minute (ca mine) sa ajungi la destinatie, sau daca alergi ore intregi (am un prieten care alerga in mod curent 60km, pana si-a nenorocit un genunchi).

Stiu ca in Iasi e dificil de alergat. Stiu ca sunt caini, masini, smecherasi, etc. Stiu ca daca alergi pe malul Bahluiului cica ai iesit la agatat. Cand am fost acasa am mers pana in Gradina Botanica sa alerg.  Stiu ca nu e placut de gasit locuri unde sa iti intinzi picioarele un pic, dar cred din tot sufletul ca se merita cautarea pentru locurile alea. Se merita ca uneori sa spunem "ma doare-n cot" si sa facem ceva pentru sanatatea noastra.

Si stiu ca e usor sa fiu lupul moralist cand atunci cand ies sa ma plimbofugaresc, vad pe drum peisaje ca urmatoarele: (pozele sunt facute azi, intre 9 si 10pm)









Asta e destinatia noastra: o chestie de facut sport in mijlocul padurii





Poza asta e pentru mama, ca tot ii plac ei barcile

Casuta aia alba e o sauna a blocului care nu apare in poza

4 comentarii:

Anca said...

superb...pozele sunt superbe
sa stii ca ai dreptate, dar tot mi se pare dificil de alergat in iasi..sau poate caut eu motive

Rox said...

Super tare! :-)

Loredana said...

@ Anca - da, e dificil..de exemplu poti alerga pana la magazin sa iei paine :D
@Rox - Da, pacat ca ploua cand ai venit...

Bogdan said...

@Loredana, @Anca: In Iasi se poate alerga pe stadion. Nu sunt caini, toata lumea care e acolo alearga - deci nu esti in pericol sa fii singura care iese la agatat, sunt vreo cateva locuri unde iti poti intinde picioarele.
Asa ca nu mai cautati motive si hai fuga pe stadion.

Post a Comment