Au si ei blondele lor...in parlament

Atata valtoare, atatea comentarii si atatea rautati ce a inghitit saraca Romanie in frunte cu dna Udrea, de parca ea ar fi singura blondina care a ajuns sa conduca un  minister. A crosetat saraca in direct, a dat cu mopul, si tot nu a putut sa convinga ce potrivita e ea pe post. Dar nu despre ea vreau sa va scriu. Ci despre faptul ca nu e singura Barbie (mie nici macar nu mi se pare cotropitor de frumoasa), care are poponetul pe un scaun tapitat dintr-un parlament.

Ieri in ziar era o informatie despre o fosta tanti purtator de cuvant a parlamentului finlandez care si-a vazut moartea cu ochii cand a dat cu masina intr-un elan pe strazile patriei. Pana aici nimic nou. Sunt multe accidente cu elani/reni, de asta o sa observati ca sunt garduri acolo unde e padure langa sosea(oare exagerez daca zic ca in 90% din sosele?). Gardurile respective impiedica in principiu fiarele astea ale padurii sa zburde fericite pe sosele. Dar ceea ce mi-a atras atentia in ziar a fost pagina urmatoare, unde se vorbea despre o fosta ministra a Finlandei. Numele ei: Tanja Karpela. Poate baietilor le suna familiar: inalta, blonda, Miss Finlanda in '91 si participanta la Miss Univers in acelasi an. Si model de lenjerie intima.

Tanti Tanja a fost ministru al culturii in Finlanda, in 2003-2007. Acum e doar o blonda cu un trecut glorios si cine stie ce viitor la orizont. Ma intreb daca cele doua blonde se cunosc. Cred ca s-ar intelege de minune ;)

3 comentarii:

Cosmin said...

O fi fost consiliera presedintelui? :-)
Ca asa ar avea multe in comun cu Nutzica :D

Loredana said...

Daca e sa fim rai si a barfim un pic...wikipedia zice ca pe perioada mandatului a fost cunoscuta pentru relatiile ei, nu pentru reformele inovatoare :D

Cosmin said...

Au si gasit postul potrivit, ministerul culturii :))

Post a Comment