Adios Jose Armando Fernando Miguel Eduardo, welcome Hugh Jackman!

Dimineata ascultam radio. Acum ceva timp (nu stiu, vreo 2 saptamani sau mai mult) se anuntase un top facut in urma unui sondaj de opinie, din care reiesea ca romancele ar insela la orice ora cu Hugh Jackman. Pe locul 2, Mircea Badea. Detalii aici.

Pana aici nu mi se pare nimic ciudat. Am mai citit si alte topuri si cercetari aberante, ca asta e scopul articolelor de genul asta: citesti,  mai faci o gluma, mai dai si pe la altii, si gata, trece pauza de masa, inchizi articolul si treci la chestii mai serioase.

Dar credeti ca toti cititorii sunt asa? Nu nu. Dupa cum ziceam, dimineata ascultam radio si numai ce aud ca un tip s-a apucat sa faca un grup anti Hugh Jackman, pe motiv ca daca toate domnitele plang si suspina dupa virilul, magnificul, sexiul, extraordinarul Jackman, atunci ei, barbatii normali, nu au nici o sansa in a...obtine o femeie? Asta nu mi-e foarte clar. Cert e ca tipul se simte nedreptatit ca prietena a oftat cu ochii la Jackman in timp ce se uitau impreuna la un film cu sus numitul. Si are un plan de a demasca toti acesti monstri muschiosi, care le fura linistea: vrea sa inceapa cu boicotarea unei reclame la Lipton in care apare flacaul Jackman. Asa ca indeamna pe toata lumea sa nu se uite la reclama respectiva, cand va fi difuzata in Romania.

Eu nu inteleg o treaba: cum poti tu, ca barbat normal, sa iti faci un grup, anti X, care sa devina scopul tau in viata? Da, ideea e ca te opui standardizarii. De acord. Dar totusi...asa? Pur si simplu mi se pare amuzant. Acum nu stiu, daca dau linkul la blogul lui, o sa se bucure ca are multi sustinatori ca are multe vizualizari, daca nu dau linkul nu o sa ma credeti. Hai ca il pun aici si nu mai comentez. La urma urmei, suntem toti oameni liberi..

3 comentarii:

Anonymous said...

ca sa fie treaba completa, trebuia sa pui si link la reclama... asta a fost de fapt prima mea curiozitate... http://www.youtube.com/watch?v=h08R58G_HyA ce invidiosi sunt barbatii astia!!! auzi la ei: grup anti-hugh jackman!!!! =))) (Didi, cine altcineva? :p)

Irina said...

mda interesant. si eu as porni o initiativa sa-si scoata silicoanele actritele/cantaretele astea si eventual sa nu mai poarte machiaj, sa arate si ele cum arat si eu, nu? :))) ca tare ofensata m-as simti daca s-ar uita prietenul la ele.

eventual eu zic ca daca ai prieten(a) sa-i oferi ochelari de cal cand incepi relatia si uite-asa ai gasit reteta fericirii mai! hai sa fim seriosi si sa traim pe lumea asta.

daca fiecvare relatie care scartaie, ar externaliza problema asa am trai intr-o lume si mai aiurea.

Loredana said...

Macar omu' are un hobby acum.. :)
Si a propos de actritele siliconate, a aparut si trendy astalalt: super size models. Nu gasesc acum link..

Post a Comment