50 x 0.22 = mai vreau!

Pentru cunoscatori, date tehnice: gloante de 0.22. As zice mai multe, dar eu nu sunt cunoscatoare. Helsinki Shooting Club.

Incapere cu 6 targeturi aflate la 25 de metri de locul de unde impusti. Faci in minte un rezumat al instructajului de 30 de minute de mai devreme. Corpul uman are actiuni pe care le face automat, si daca nu esti atent poti sa iti zbori vreo 2 degete sau vreo 2 prieteni.

Inima bate la maxim, mai ales cand iti aduci aminte ca in locul in care esti, in 1999, o femeie a impuscat 3 oameni si a ranit alti 2. Te intrebi cat de sanatosi la cap sunt oamenii cu care ai mers si daca i-ai suparat cu ceva in ultima vreme. Pui gloantele. Iei pistolul in mana dreapta. Scoti siguranta. Mana stanga sustine mana dreapta (regula de aur: NU ca in filmele hollywood). Tintesti. Inima bate din ce in ce mai tare. Uiti sa respiri. Tii aerul in plamani si simti cum se prelinge un strop de transpiratie pe frunte. Ochesti, uitandu-te in continuu la partea din fata a armei. In spate vezi blurat targetul. Cauti centrul targetului. Il gasesti o secunda, dar mainile iti tremura atat de tare incat nu apesi pe tragaci inca. Iti aduci aminte sa respiri, dar nu poti. Iti simti incordarea in picioare, pe sira spinarii, si in maini. Pui degetul pe tragaci, cu ochii la arma, cu targetul blurat. Apesi incet, treci de siguranta. Continui sa apesi pana auzi un zgomot puternic, simti restul de glonte cum sare din arma, se loveste de mana ta, si ajunge pe podea. Il vezi prin fumul armei. Lasi aerul sa iasa din plamani. Apoi repeti totul de inca 49 de ori.

Intre seturi, iti scoti ochelarii si castile de pe urechi, si mergi sa numeri punctele.

UPDATE: Cam asa arata targetul meu ieri. Dupa fiecare serie de 5 gloante, trebuia sa mergem sa "carpim" targetul cu stickere negre pe centru , deci uitati-va bine, ca sunt intrerupte liniile pe partea neagra :P


 Pana sa imi dau seama, toata distractia cu impuscatul m-a prins. A, si am incercat si o arma din aia care are tinta deasupra, cu punctulet rosu ca sa tintesti mai bine. 

 Designul armei e facut exceptional, toate degetele vin unde trebuie sa vina, totul se simte natural. Pretul sesiunii a fost un pic supranatural, dar ma bate un gand sa ma inscriu ca membru. 

(Sper eu ca) Va urma...

1 comentarii:

Anca said...

wow..un lucru stiu sigur, nu te vreau de dusman :D ..ai tinta, bravo!

Post a Comment