De ce iubim barbatii

Pentru ca te pot suna foarte senin sa iti spuna "Iubita, baietii merg la fotbal. Pot sa merg si eu, te ajut sa faci curat dupa aia". Si apoi cand vin tarziu si tu esti nedormita desi ai sedinta a doua zi la ora 8 ei iti spun: "Dar uite, eu am venit mai devreme. Restul toti au mai stat la o bere".

Pentru ca dupa ce isi aduna sosetele lasate insirate in mijlocul sufrageriei se uita inocent la tine si te intreaba: "Esti mandra de mine?"

Pentru ca atunci cand vii rupta de picioare de la cumparaturi sau o margarita cu fetele, gasesti aspiratorul in mijlocul casei, dar toata casa e aspirata.

Pentru ca au grija sa puna berea la frigider, dar uita sa puna si cutia de lapte tot in frigider.

Pentru ca daca in secunda 1 tipi la ei ca deh, mai ai si zile proaste, in secunda 2 te iau in brate si isi mai cer si scuze pentru ceva ce nu au facut.

Pentru ca au curajul sa mearga desculti prin tufe de urzici doar ca sa iti aduca tie lacramioara aia pe care ai ochit-o.

Pentru ca atunci cand te ataca un stol feroce de gaste salbatice pun mana pe primul bat si te apara, dar atunci cand trebuie sa isi scoata o aschie din mana se vaieta si se plang de parca acus o sa fie luati cu targa.

Pentru ca pot cu o mana sa iti ofere un buchet de flori si cu cealalta sa isi descheie camasa.

Pentru ca merg cu tine la zoo desi  singurul animal care le trezeste interesul e animalul ala care i-a injurat dimineata.

Pentru ca mereu cand ii intrebi daca le place mancarea iti spun "da", si daca dai cel mai mic semn ca nu ii crezi, mai cer o portie.

Pentru ca desi nu inteleg ce inseamna sa mergi cu tocuri stiletto pe piatra cubica, inteleg ca au incurcat-o daca nu incetinesc pasul.

Pentru ca inteleg adevarul simplu ca daca tu esti nefericita, si ei o sa fie nefericiti.

Pentru ca in brate la ei e locul cel mai sigur de pe pamant.

7 comentarii:

Sebi said...

Orice asemanare cu persoane din viata reala este o pura intamplare...

Loredana said...

Se intelege de la sine :)

Rox said...

Aha... Si marmota aia ce mai zicea? :-D

Rox said...

Si de ce pastrezi doua randuri de ratings?

Loredana said...

Inca ma gandesc daca sa tin ratings cu stelute sau reactions.. :D

Ioana said...

Super fain...post-ul acesta mi-a inveselit ziua ;)...f frumos...

Loredana said...

Multumesc frumos Ioana :)

Post a Comment