Huom! Daca le aveti cu bucataria nu are sens sa mai cititi, ca va ingroziti. Si daca va e foame, promit ca data viitoare sa pun si o poza sa puteti sa si mancati din priviri.
Asa...se ia:
- castravete (eu am pus cam 5 degete)
- o ciupercuta (sampinioana, cruda, dar spalata si micuta)
- jumatate ardei rosu gras (daca nu aveti, puteti pune si slab)
- salata verde (cateva frunze acolo, ca doar nu suntem oite sa mancam numai si numai frunze, nu? - asta e replica adaptata de acum cativa ani de la munte, o sa povestesc cu alta ocazie intamplarea)
- niste branza razuita (eu aveam o punga pe care scrie mozzarella, dar orice cascaval as zice ca merge)
- paine (eu aveam o paine mai neagra, cu seminte de floarea soarelui pe ea si s-a dovedit ca semintele alea aveau farmecul lor)
- masline verzi (eu am pus cu nemiluita..)
In continuare:
- se taie cele de mai sus de dimensiunea unor imbucaturi, cu exceptia ciupercutei
- ciuperca se taie mic-mic, dar nu mai mic decat epsilon, si eu am pus niste zeama de lamaie pe ea
- se amesteca toate intr-un castron
- daca vreti, puteti pune niste ulei de masline si cateva frunze de busuioc (eu nu aveam, nu am pus)
- se ia salata din castron, se pune intr-un recipient de plastic si apoi se pune in geanta ca pachet pentru servici
Pofta buna!
0 comentarii:
Post a Comment